Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

A mézesmadzag

Madafaka

2008. április 9. - Budapest Millenáris Park

Most jövök a Fringe díjkiosztó gálájáról, ahol nem nyertünk semmit, viszont volt bor meg pezsgő, pogácsa és sütemény, valamint három féle szendvics, valamint üdítők sokadalma. Márcsak ezért is érdemes volt, ha másért nem is.

A Yellow Spots papírforma szerint nyert egy Millenáris beli fellépést amivel nem tudom, hogy mit tudnak kezdeni. A Kingston Cruisers pedig egy stúdiózási lehetőséggel gazdagodott az ADSR-nél (ammegmi?) STOP! Ugyanis töke van a menyasszonynak. Mint arról már korábban beszámoltam, a fesztivál második napján fellépett egy Descados nevű formáció, akik a stúdióvezetőnek olyannyira tetszettek, hogy fel is hívta őket a múlt hét folyamán, hogy ők az ő nagy kedvencei és számítsanak a nyereményre. Ennek fényében meg is invitálta őket a termébe, ahol a zenekar megnézhette, hogy mit hogyan fog felvenni, majd dolguk végezetével boldogan távoztak abban a reményben, hogy az esetnek lesz folytatása. Hát nem lett. A félreértések elkerülése végett nem arról van szó, hogy elvitatom a nyereményt a KC-től, mert tény, hogy a közönség remekül szórakozott rajtuk és a helyi adottságokból adódóan lényegesen nagyobb volt a tombolás a CsoPa-ban rájuk, mint a Korda teremben a Descadoson, dehát akkor is szar van a palacsintában, hej! Mert milyen alapon szórakozik valaki pár fiatallal, hogy felkínálja a díjat, majd  üres tenyerét ökölbe zárva megemeli és azt mondja: "Basszátok meg!"

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr13419001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SkaPeti · http://kingstoncruisers.hu 2008.05.26. 15:39:39

Nos!
Én csak annyit tudok mondani - csak hogy megnyugodj - hogy a Millenárisos koncert rendes fix-gázsis buli lesz, amivel Yellow Spots tuti nagyon jól jár majd. (kivéve ha elszerénykedik a tárgyalásokat)
A stúdióra meg nem tudok mit mondani, mert érintett vagyok. Amúgy igazad van, nem túl fair az eljárás...

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2008.05.28. 13:24:05

Úgy értettem, hogy a Millenáris túl úri hely a Spotshoz.
süti beállítások módosítása