Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

A cipész maradjon a kaptafánál

Madafaka

2009. augusztus 10. - Budapest, Sziget, -1. nap

A 450 forintos sör minimálár végérvényesen elérte, hogy jobban megérje fröccsözni. Persze abból is a 120 forintos "Aranykancsó" asztali alap az ajánlott, mivel a 150 forintos "Villa Negra" minőségin a harmadik nagykorty után már nem érezni a különbséget, a külön borrészen felállított standok nyújtotta 300 forint per deci árút meg már elvből sem kóstolom meg.

A lángos ára szerencsére már lényegesen disztingváltabban tagozódik. 50 méteren belül 490 illetve 500 forint értékben juthat hozzá a fokhagymás sajtos tejfölös kisméretű lángoshoz az arra érdemes fogyasztó, miután a karszalagját megkapva gyors ütemben végigmenetel a szinte üres hídon, felállítja a sátrát (ha van) és a Civil falun átnyargalva megközelíti a Balaton Grill jól megszokott helyszínét. A Lovarda és a Wan2 színpad helyzete a tavalyi állapotokhoz képest mitsem változott, viszont bögyös csajok bárkinek megmossák a nemiszervét a kihelyezett AXE tusolóhelyeken. A Siemens sátor helyére valami kifőzde települt és 16.40-kor kezdett a debreceni Skafunderz a maga nemzetközinek mondható muzsikájával. Távolból szemlélve úgy tűnt, hogy épp annyian vannak rajtuk, mint Uhrin Benedek Nagyszínpadra helyeztekor, ám a kép közelről igencsak megváltozott, hiszen viszonylag népes csapat gyűlt össze a nézőtér jobb oldalán. A balon kevesebben voltak, viszont itt volt tánc is. A számok között mintha valaki a nevemet kiabálta volna, de ez olyan hihetetlenül hangzott, hogy nem foglalkoztam túlzottan vele, aztán mikor Katlan Tóni konyhájánál a fröccsöm fölött rápillantottam a mobilomra megláttam, hogy Dá próbált a Szeparéba csalni, úgyhogy a Hungarikum falut elhagyva a színpad jobb oldalához mentünk. Apropó. A Hungarikum  falut muszáj minden szigetre látogatónak tüzetesen átvizsgálnia, mert mindamellett, hogy megismerhetjük Közép-Magyarország jelenlegi népviseletét az úgynevezett batikolt pólót, még rengeteg finomságot is fogyaszthatunk Mangal Icánál, ahol csupán 400 forintra van becélozva a minimálár. a Black Outról lemaradtam, a Kowalsky meg a Vegánál meg jobb dolgom is akadt, de 8.30-kor jött a Tankcsapda, hogy egy két és fél órás koncerttel ünnepelje a 20 éves jubileumát, melynek egyetlen gyenge pontja a TCS Best Of remix volt, amit hála istennek mi éppen egy adag steak burgonya fogyasztásával ütöttünk el, amiből én lényegesen jobbat csinálok, mint a helyi séf, holott csak a tavalyi sziget hatására kezdtem el tüzetesebben foglalkozni a kérdéssel. Szumma szummárum a -1. nap fasza volt, az idei szigetnek elég jók az esélyei nálam függetlenül attól, hogy nem kifejezetten az én pénztárcámhoz van szabva, pláne, hogy pénteken váltóproblémák jelentkeztek Jolánnál, úgyhogy trailer hozott vissza az érdi Blues tanyától, de ez már egy másik történet.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr51302600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nina2000 2009.08.12. 10:56:15

Há' láttya kedves kártyás cimboránk...ezért lett volna jobb, ha a virga fesztivált célozza meg :)))
Jó szigetelést...utánna, egy múltidéző kártyapartira várjuk kicsiny csapatával :)))

nina2000 2009.08.12. 14:04:40

@Madafaka:

majnem olyan mint a viagra, ettől is állt a faszod, mert a ceglédi termál, tele volt bikinis gidákkal napközben......meg a végén a Grandpierre olyan vágtát baszott a kis közönség alá, hogy a nemzeti "galopp" valami koszos csiganak tünt.

egyébként még adalék:

hu.wikipedia.org/wiki/Virga

és

lazaradio.hu/images/hirdetesek/fesztivalplakat.jpg

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2009.08.13. 11:31:05

mindent értek. kártyapartit feltétlen!
süti beállítások módosítása