Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Éjszakai szúnyoginvázió

Madafaka

2010. július 14. - Tokaj, Hegyalja fesztivál

Reggel hétkor keltünk, holott nem döglöttünk meg a melegtől. A Tisza kemping menő.

Mit csináljon az ember délig, ha már nem alszik? Merül fel joggal az emberben a kérdés és már születik is a kézzelfogható válasz: egyen, meg fürödjön. Az evést egy laza hekkel oldottuk meg, de a fürdés projekt már egy sokkal összetettebb és komolyabb szervezést igényelt. A Tisza kemping területére értelemszerűen nem mehettünk, hiszen az ottani zuhanyzók folyamatosan teltházzal üzemeltek. Timiben javaslatára, megvizsgáltuk, hogy a pótkemping számára épített zuhanyzóaparát a kemping megnyitásával működésbe lett-e helyezve. Egy próbát megért a dolog és a próba bevált. A korábbi helyzetekkel ellentétben nem egy-egy Toifor utánfutó képviseli a zuhanyzási lehetőségeket, hanem egy lényegesen nagyobb befogadóképességű zuhanyzósátor-rendszert állított fel a szervezőség, ami az első reggelen még szinte teljes kihasználatlansággal üzemelt. A fürdés végeztével irány a már korábban megismert  Öreg Pincészet, majd délután egy kis kitérő evés címmel (hármasunk hamburgert, hotdogot és gyrost fogyasztott.. egyik sem volt túlságosan laktató, úgyhogy én a magam részéről táplálékkiegészítés címen toltam még három zsíroskenyeret is), majd a Yellow Spots előtt még egy laza Öreg. A délután folyamán igyekeztünk új barátokra szert tenni. Sikertelenül. Pár köcsög lefotóztatta magát, erről majd mindenképpen lesz csatolva kép.
A Yellow Spots feregeteges volt, mint mindig, a zenészek őrjöngtek a közönség tombolt, én pedig a koncert végeztével totálisan kitikkadtam, úgyhogy külön is váltam Anditól meg Timitől, akik visszamentek a városba, én meg maradtam, mondván felfedezem a fesztivált. Készültek képek, amik alapján sokkal részletesebben és jellegzetesebben be fogom tudni mutatni a mocsaras körülményeket, amik leginkább jellemzik a fesztivált. A Kolinon példának okáért a Pepsi színpad előtt állt a sár, akadt aki csak az út széléről tombolt, az erről készült fotó kimondottan vicces. Jelenleg balomon a Zuboly szól (meglehetősen jók), az est mai fénypontja pedig a Tankcsapda lesz. A szúnyogok megállás nélkül támadnak, az Off itt szart sem ér.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr802152238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása