Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Lehet ezt így is

Madafaka

2013. január 19. - Budapest, R33

Elérkezett hát a nagy nap. Ferencz második szuperkoncertje. Kíváncsian vártam, hogy hozza-e a múltkori formáját, vagy ezúttal tud viselkedni. Tudott.

Nyolc után két perccel érkeztem meg, és a Mézga Aladár Sound System ekkor még nem játszott. Ezen én rögtön ki is akadtam, mert muszáj volt tartni az ütemtervet, hiszen Ferencznek ma még egy nagyon fontos eseményen lett volna jelenése. Edit búcsúbuliján a Blue Riveren. Imám gyorsan meghallgatásra talált és óra négykor bele is kezdett a zenekar. Körülbelül olyan harmincan hallgathatták meg őket. Nagyon jó zenét játszanak, kicsit olyanok, mint a KOC, csak jobbak. Nem tudok felidézni tőlük úgy konkrétan semmit szövegileg, de kész szerencse, hogy a honlapjukról le lehet tölteni a számaikat. Bár az meg nem működik. Mindenesetre az internet legsötétebb bugyraiban, amit egyszerűen csak youtube-nak hívunk, rátaláltam például  a Mulatósra, amit csak azért nem linkelek ide, mert élőben sokkal kellemesebb, bár tekintettel arra, hogy a videoklip 2008-as és a lemezt 2012-ben vették fel feltételezem, hogy a kettő maximum szövegvilágban fedi egymást. Alájuk amúgy vizualizáció gyanánt a Mézga Aladár kalandjait raktuk be a korábban már említett csatornáról.

Őket a CsótányDzsó követte, akik alá meg egyáltalán nem szájbarágós módon csótányos filmeket raktunk be. Azt mindenesetre nagyon sajnáltam, hogy  a Bogaras Joe-ból, csak kis részletek voltak fenn. Azt hiszem ekkortájt közölte velem a Kutya, hogy a darálthúst nem kell megmosni és most rajtam röhög vagy félmillió ember, de most utánajártam és a videot eleddig csak 77-en látták, szóval nincs félnivalóm.  Mindazonáltal javasolta, hogy térjek át a vegan életmódra és akkor a továbbikban nem lesznek ilyen problémáim.

Tartottuk magunkat az időhöz, jött a Fit Fat, a népesség meg csökkent. A Schleki laptopja kábé kétszer fagyott le a koncert alatt. Van ilyen. Itt ettem tortát, merthogy a CsótányDzsó most lett 1 éves és az Orsi sütött tortát. A KOC amúgy idén lesz 20. Február 4-én lesz is egy koncert többek közt ezért a Szabad az Á...-ban.

Aztán Ferenczre jóformán csak három punk maradt, meg a Csótányék meg még páran, nameg a CsótányDzsó dobosának a barátnője és annak az anyja. Ezt muszáj kiemelnem, mert neki nagyon tetszett. Ferencztől kérték a happy birthdayt, meg a punkok természetesen odavoltak a Sex and Violance-ért.

A Detoxot nem vártam meg a korábban felvázolt okból kifolyólag, viszont hiába vitt volna el minket a Gábor, Ferenczel megvártuk a Schlekit, mert mondta, hogy átjön ő is az Edit bulira, de előtte még el kell ugrani a Blahára, hogy a Fit Fat-en készített paprikás-krumpli ott kerüljön kiosztásra. Erről csak annyit, hogy azt mondta a Nusi, hogy pikpakk elfogyott az összes, ami tekintve hogy éjfélre értünk a helyre, de inkább negyed egyre rendkívül szomorú.

A Blue Riveren Ferencz már nem lépett fel, mert ekkorra már beindult a disco, úgyhogy maradt az ivás meg beszélgetés, meg az hogy simán ott lehetett volna ő is. Mert olyan volt. De így mégse.

Azt mondta a Szabi, hogy feltétlen idézzem, úgyhogy ez lesz a végszó.

"Nem sírunk azután akit elvesztettünk, hanem ünneplünk hogy ismerhettük."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr765030688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása