Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Lovag reggae

Madafaka

2013. április 11. - Budapest, Tündérgyár

Utoljára közel egy éve, de az is lehet, hogy kettő volt, hogy utoljára a Tündérgyárban jártam és azóta se nagyon. Na jó. Talán egyszer, de nem nagyon maradt meg. Az ominózus koncert viszont igen.

Ennek oka prózai. Úgy volt, hogy játszik ott a Kék Halál. Egy kora nyári este történt ugyanis, hogy a Szabad az Á... nyárra bejelentkező fellépőinek új helyet kellett találni, mivel politikai okokból nyáron az Á... nem üzemelhetett. Mostanra már sajnos máskor sem, de ebbe ne menjünk bele. Így kerültünk mi  a Tündérgyárba, de sajnos a koncert végül nem valósult meg, mert aznap tíztől a teremben is játszott valami zenekar, és a helyi technikus úgy gondolta, hogy zavarnánk egymást. Sajnáltam, hogy így alakult, mert elég sokan voltak aznap a kerthelyiségbe ahhoz, hogy megérdemelt sikerünk legyen. A benti koncert persze tízkor nem kezdődött el. Ezután még egyszer voltam ott, de akkor se koncerten és most, mikor a Soulution végre feljött Pestre. Úgy volt, hogy ma se látom őket (az első szombathelyi koncertjükről betegség miatt lemaradtam), de végül de.

Az este a másnapi koncertre történő felkészüléssel kezdődött, azaz elmentünk próbálni a Kettő négybe, ahol legalább hat éve nem voltam már, mert akkoriban, nagyon dohos volt és szarul is szólt. Most ez nem így volt. Aztán onnan elmentünk a rákóczi téri cseh sörözőbe, ahol fél kilenc fele csatlakozott hozzánk az Ági is, és onnan ketten mentünk tovább a Tündérgyárba.

Tíz körül kezdett a Soulution, aminek minden esélye megvan rá, hogy akkora sztár legyen, mint az Irie Maffia. A hely hangzásilag csapnivalóan szar. A basszusból semmit nem lehetett hallani, se a zongorából, a gitárból is csak az egyik volt hallható, meg kicsit az ének, de olyan frenetikus képzelőerővel áldott meg a sors, hogy ezektől függetlenül is kiválóan éreztem magam. Ágival végig is lejtettük az összes számot.

A szünetben rákérdeztem a Zolinál, hogy miért nem válaszol a levelemre, szóval jönne-e a KOC-ba szintizni, amire ő igennel válaszolt. Ez nagyon belelkesített a másnapi koncerttel kapcsolatban. A Three Teadiestől olyan három-négy számot hallgattunk meg. Ők már valamivel jobban szóltak, de már nagyon későre járt ekkorra, úgyhogy hazamentünk.

Az este folyamán kaját nem lehetett kapni, a másnapi koncert meg elmaradt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr55223672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása