Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Fuck Your Mother, Please

Madafaka

2007. május 22. - Budapest, Filter

A reggel úgy kezdődött, hogy munkába menet fennakadatam a kerítésen. ennek következtében felszakadt az ingem. Délután belső ünnep keretében elbúcsúztattuk a két nyugállománybavonulót és Miklóst, aki más helyre megy, valamint engem, akinek még mindig nincs ehhez papírom, de jövő héten már nem lesz irodám. Jól hangzik. Mint ahogy az is, hogy nyolc helyett csak fél tizenegy fele sikerült leérnem a Filterbe, így az estéből csak a Morex Optimot láttam.

Na nem mintha nem indultam volna el időben. Az előzményeket nem ismerem, de tíz óra magasságában az étkezde lépcsőjén ébredtem. Innen hajtottam végre a rohanást.  Viszont így ingyen jutottam be a buliba, ahol igencsak kevesen voltak. Szinte csak a Lopunk,  Rattus Hungaricus és a Sheena and the Poison Boys legénysége, akik között akkora összefonódások vannak, hogy emiatt ez a tömeg sem népes. A színpadról valami tingli-tangli zene szűrődött le. Hiányzott belőle mindenfajta vadság és pont ezért volt sokkoló. Megkértem a Barangót, hogy ugyan hívjon már meg egy sörre, de azt mondta, hogy majd akkor, ha ő akarja. Az este nem akarta. Ellenben a Lajos (Lopunk dob, Rattus bassz) a koncert és a kocsiba pakolás után megtette ezt. Miután az amcsik befejezték (úgy hogy nem játszották a Burkina Fasot), ingyen CD osztogatásba kezdtek, valamint árultak pólót és mostani hanganyagot. Azt mondták, hogy a CD azért ingyenes mert 2004-es. Ezen egyébként az előbb említett dal nemhogy rajta van, de az a nyitónóta. Ritkán mondok ilyet, de ez a lemez itthon hallgatásra, relaxációra tökéletes. A tok is nagyon csinoska. Úgy néz ki, mintha egy unatkozó költőlélek firkálta volna össze kedve szerint a tokból kihajtható borítót, ami egyébként maga a tok. Amúgy pont úgy néz ki, mint a honlap. Már ezért megérte elmenni. Meg azért, hogy koncert után kérésére megtanítsam a gitárosnak azt, hogy "Bazd meg az anyád, kérlek. Köszönöm.", meg más efféle nyalánkságokat. Meg is beszéltük, hogy igazából a külföldinek van a legjobb dolga, mert nyugodtan káromkodhat bárhol mosolyogva. Legfeljebb arra hivatkozik, hogy őt bizony átverték. Nem is azt akarta mondani amit mondott, hanem mondjuk, hogy "Kérek egy kiló almát." például.

A csaptelepnél - amit Bélával, a Sheena gitárosával támasztottam és emiatt is egyre inkább úgy érzem, hogy Budapest egy kibaszottnagy Rátót, ahol mindenki Béla - egy olyan diskurzus folyt, miszerint a csütörtöki Toy dollz egy rugóba fog kerülni, ráadásul elővételbe kell megvenni. Ez nagyon felháborított, bár szerintem csak átvertek. Azért felhívtam a ZP-t, de nem vette föl senki. Biztos hangos volt a zene. Olyan három körülig maradtunk itt Ágotával, Bélával és Dáviddal és megalapítottuk a ÁBBD-t. Miután felmelegedett a söröm kértem bele jeget és kaptam hozzá citromdíszítést meg kacskaringós szívószálat is, de nem lett ettől jobb. Viszont a csapos kérdezte, hogy mikor lesz megint Mekiszerelem.

Itthon össze akartam dobni egy gyors lecsót, de sajnos a feltört tojás tartalma már megindult az egyedfejlődés rögös útján, úgyhogy ki kellett dobnom az egészet. Ha csak rá gondolok is felfordul a gyomrom, úgyhogy inkább befejezem. Amúgyis végetért a lemez.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr5785733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lmild 2007.05.24. 13:40:29

A mi törzskocsmánk harmadik neve is Bélakocsma...A tulaj után, de van még ilyen nevû bôven. Úgyhogy igazolom az állítást:)

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2007.05.25. 00:34:52

hogyha azt mondod, hogy ráadásul ez a szoci akkor hülyét kapok. bár ott csak a tulaj béci. nem hiszem, hogy lenne ilyen neve.
süti beállítások módosítása