Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Most jó kurvának lenni

Madafaka

2007. május 23. - Budapest, Zöld Pardon

Hiba volt elmennem a Ricsére. Azt hiszem, hogy tartanunk kell most egy kis szünetet, ami alatt átgondoljuk a dolgokat, hogy akarjuk-e együtt folytatni tovább.

Az első fél órában majdnem bealudtam. Amikor már a második dobszóló volt, azon kezdtem gondolkodni, hogy hogyan oldhatnám meg elegánsan a fölakasztásom valamelyik fára, hogy végre eltűnhessek ebből az árnyékvilágból. A Feró fia, bizonyos Hunor, megint elnyomta a szokásos dobszólóját, ami engem egyáltalán nem lelkesít, de legalább tudom, hogy ki is ő valójában. Most komolyan. Van olyan aki szereti az ilyet? Csak mert szerintem megöli a rendezvényt és ennél is csak egy fokkal jobb a gitárvinnyogtatás, bár abban is csak mértéket kéne tartani és jó lenne. György a dobvirtuozitásra is azt mondta, hogy jó az, csak baromira hosszú. Amúgy hívták a Balázs showba, de nem vállalta el. Ő már amúgyis híres tévésztár, mert már betelefonálós műsorban is volt. Olyan 45 percnek kellett eltelnie, hogy végre élvezhető számok jöjjenek. Viszont a Feró az kifejezetten szórakoztató volt a számok között és csökkent a jégtáncimádata is. Amúgy a Motörhead énekesével néztem végig a koncertet. Neki szemlátomást nagyon tetszett.

A Beatrice előtt amúgy ment a csütörtökre hangolás:  csak úgy üvöltöttt a Toy Dolls a hangszórókból, és tizenegykor, mikor hazaértem, a Klinikáknál még hallani lehetett a George Michael koncertet. Most jó kurvának lenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr5186334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása