Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Neked már van?

Madafaka

2009. november 6. - Budapest, RS9
2009. november 12. - Budapest, Dürer Kert


Tanai Gyula, a Korruptivity királya immáron harmadik alkalommal kiállításmegnyitót tartott. Ezúttal a budapesti RS9 színház és kávézóban, ami egy nagyon szórakoztató hely (a koncert a színházteremben volt, ami körülbelül 100 fő befogadására ha képes, szóval nagyon családi).

Ez volt az első alkalom, hogy a zseniális kártyajátékból nem csak egy-egy lapot, hanem magát a dobozt is a kezemben tarthattam és most döbbentem rá, hogy ez nem csak egy hülye egyszerű gyűjtögetős kártyajáték, hanem ennél sokkal több, hiszen lapjait maga az élet írta, szóval lehetne a címe, akár Életünk lapjai is. Höhö. Sajnos egy példányt sem tudtam a JÁTÉK-ból bezsebelni, mivel az árusítás nem képezte a kiállítás szerves részét, de azért előjegyeztem egyet. A képek természetesen sok újdonságot már nem nyújtottak a számomra, viszont a Sonar koncertje teljesen magával ragadott. Kész szerencse, hogy a Gyula ennyire nyitott a kultúrára, mert különben soha az életben nem találkoztam volna a Sonarral. Illetve dehogynem, mert gyakorlatilag bármelyik zenei fesztiválon megállnák a helyüket. A szomorú vasárnap kimondottan tetszett. Hát ez elég rövid lett, úgyhogy pár szóban összefoglalnám a rá napra pontosan 6 nappal később történteket is.

Gimnáziumi éveim emlékezetes itala volt a rumos 7up koktél és valami oknál fogva ezt most nagyon megkívántam. A Blahán kortyolgattuk már az italt mikor az üveget nézve azon kezdtem morfondírozni, hogy vajon miért gondoltuk, mi azt, hogy a tanárok előtt nem lehet lebukni, ezzel a mixtúrával, mivel nem látszik, hogy nem egyezik a tartalom a címkével. Mire az ital elfogyott és a bejárathoz értünk a Voodoo Allen is végzett. A Malacka és a Tahó kimondottan tetszett, kérdésemre hogy mióta van két énekes lány, azt a választ kaptam, hogy a másik az csak néha énekel, mert többnyire hegedül. Én hegedülni nem láttam. A csapat teljesen rendben volt, bár sokkolt Tamás atlétában való megjelenése. Azt hittem dagadtabb.

A Boogie Mamma 10 éves születésnapját ülte és egyben lemezbemutató koncertet is adott. Lehet, hogy most épp nincs feloszolva? A színpad bal oldalán egy furcsa szerzetet lehetett feldíszíteni. Szerintem nyúl volt. Mindenesetre szőrzetnek vágtak hozzá, hajat meg szempillát, de a hasa elég göndör pamacs volt ahhoz, hogy szerintem máshonnan is került oda anyag.

A Spots 6 éves volt és nem volt disznófej. Nem is értem. Viszont volt Jospeh HorseDick, meg vokalistalányok.

Ennyi.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr61539011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocc 2009.11.20. 12:03:03

Azért a képekről is megemlékezhettél volna mester... A játékért meg tessék jelentkezni az alkotónál!!!!
süti beállítások módosítása