Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Döcögve, de nem zökkenőmentesen

Madafaka

2010. március 2. - Budapest, Delírium Pub

A Volga Rakéta és a Kids Of Cracatau első közös klubkoncertjének beharangozása még hagyott maga után némi kívánnivalót, úgyhogy a második alkalomra már beleadtunk apait-anyait, és nem várt eredmény született. 27 fizető vendég, akikből körülbelül maximum 2 fő jelent meg a múltkor.

Hogy nagyobb reklámfelületet kapjon a produkció amellett, hogy a koncertlesz.blog.hu-n napi szinten nyomtuk a bulvárt még egy intenzív plakátozási kampányba is belekezdtünk, melyhez az alapot a Dani Jani szolgáltatta ezáltal lényegesen igényesebb plakát született, mint az én múltkori gyerektákolmányom. Több kocsmát és szórakozóhelyet is felkerestünk ragasztás céljából, a fogadtatás szinte minden helyen meglepően pozitív volt, úgyhogy még ha ugrásszerűen nem is nőtt meg a nézőszám, úgy látom van értelme a dolognak. Már csak azért is, mert jól mutatnak a képek a falakon.

Az első alkalomhoz hasonlóan most sem tartottunk próbát a koncertet megelőzően, hanem megbeszéltük, hogy majd 7-re lemegyünk és fél 9-ig elbohóckodunk majd beállás címen, hogy majd aztán 9-kor elkezdjük a koncertet. A történet szépséghibája, hogy Jason, a dobosunk nem jelent meg, de helyette Schleki önként és dalolva beült a dobok mögé (még egyszer köszönöm), úgyhogy vele írtuk meg a Bogyiszlói Annabálon... című echte mulatós dalunkat, amit meg is örökítettünk az utókor számára, amint lehet tolom is föl a youtube-ra, hogy mindenkinek öröm szálljon a szívére. AZ est folyamán a Szúnyogot és a Das Modellt is elrontottuk bár ez utóbbi a "spontaneitásából" adódóan annyira nem is volt ciki.

Pontban tízkor jött utánunk a Volga Rakéta, akik szokásosan csodálatosak voltak és hozzánk hasonlóan legalább egy dallal ők is kedveskedtek a hálás közönségnek.

A következő szeánsz április 6-én lesz újabb meglepetésekkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr771808037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása