Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Ruhatár

Madafaka

2007. október 31. - Budapest, After Music Pub

Állítólag feloszlik a Gravefruit és most volt a búcsúkoncertjük. Őket én eddig csak egyszer láttam, de akkor se nagyon, mert kifejezetten Malacka és a Tahóra mentem akkor, akikkel a zenekar több szálon is összekötődik. Érdekesnek találtam anno, de valahogy a látogatási listámra csak nem sikeredett felkerülniük.

No ezúttal sem láttam ám belőlük sokat, mivel a koncert végére keveredtünk csak le, holott állítólag csak 3-4 számról csúsztam le. Ellenben a "Tedd fel a kezedet és nézz az égre!" (az egyetlen általam ismert... ferdítés, mert még a Vágó István is az... szóval a kedvenc Gravefruit dal) lett a visszataps után szóval elégedett vagyok. A rövid koncert egyik fő oka az, hogy valójában ez nem is búcsú cucc, merthogy állítólag nem oszlanak fel. A másik ok, meg hogy ezen az estén mutatkozott be a Budapest Riddim, ami méltán léphet  a Riddim Colony és az Irie Maffia által kitaposott útra. Egyébként a Barna (RC) énekel is benne (egy RC számot). A zenét gyakorlatilag ezzel jellemeztem is, úgyhogy nézzük a helyet.

Micsoda dolog az, hogy nincs ruhatár? Így az ember fia három dolgot tehet. Ha szerencsés időben érkezett és van ülőhelye, akkor a szék támlájára vagy a falra teheti kabátját. Ha már a koncertre érkezett (Mint jelen esetben én is.), akkor marad a föld, de nagyon vigyázva, hogy a hányós lány messze elkerülje a kijelölt térséget. A harmadik módi, hogy magán hagyja az ember a kabátját a 40 fokos hőségben, dehát vannak olyan fehér kölykök, hogy már annyira niggernek érzik magukat, hogy ez már nekik meg se kottyan. Node a november 3-i Blues Alley-es KOC koncerten ezzel végképp nem lesz probléma, mivel a Szent István körút 13. alatt nemhogy ruhatár van, de annak használata még kötelező is.

Az After Musicból még átmentünk a Filterbe, de az sem volt jó, bár volt ruhatár. Sokan voltak és iszonyatosan nagy volt a hőség. Na ezért járok inkább 20 fős klub koncertekre. Mint például a november 3-i. Ehhe.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr3215801

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: After Music Club 2010.11.09. 00:13:13

Helyszín: 1072 Bp., Nyár u. 6. Látogatás: 2010. március 14. 21:20-23:40 > Kemény és magabiztos koncepció előzte meg a díszítést: pirosas lepel, bendzsó, hegedűtok, csillár, teljes vá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása