Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Barangó Quaroláz

Madafaka

2008. június 6. - Budapest, Frank Zappa kávézó

4 zenekar lépett fel ezen az estén a kávézó eldugott pince-színpadán, és mindet a Barangó fémjelezte, így igencsak magasra nőtt a rizikófaktora a buli megtartásának. Már csak az izgalom miatt is érdemes volt eljönni.

Tíz óra magasságában érkeztem meg, szinte megérezve, hogy úgysem fogják tartani a nyolc órás kezdőidőpontot, de arra korántsem számítottam, hogy nem maradtam le semmiről. A Mikszáth Kálmán téri szabadtéri színpadon ezidőtájt épp valami blues-zenekar kezdett az ügyködésbe és erre hivatkozásul a Szombat Rock kezdési időpontja is váratott magára. A felkínálkozó szüntetet egy korsó sör társaságában próbáltam eltölteni, de a csapnál a nagy forgalomra való tekintettel nem szolgáltak ki. Ugyanakkor megtudtam, hogy kint van egy másik söntés. Próbálkozzak azzal. Megtettem. Siker! Itt mondanám el, hogy a pincehelyiség beli bárpult a koncert kezdetéig nem nyitott meg, ami nem vall valami remek üzleti érzékre, hisz a csapos ott volt.

11 óra környékén végre kezdett a Clash tribute zenekar, akik játszottak mást is. Pár skin gyerek pogózásba is kezdett és s. Péter (29) azonmód be is állt közéjük. Vesztére. Történt ugyanis, hogy a nagy örömmámorában meglökött egy asztalt, mely mögött M. István (33) foglalt helyet, aki ezen annyira kiütközött, hogy nem átallotta S. Péterhez hozzávágni az asztalt, amin végtelen elkeseredésemre az én söröm is helyet foglalt. S. Péter viselkedése ugyan semmi hatást nem gyakorolt rá, ám M. István erőfölényének már képtelen volt ellenállni így a földön csattant, S. Péter meg vérzett, így a helyszínen fellelhető patkánnyal rendelkező siheder is megláthatta mi is az a punk. Mindenesetre a tánc ideig-óráig konszolidálódott, amiért én csöppet sem vagyok hálás. A majdnem ötszáz forintot rúgó sörömért meg pláne nem. Péternek és magamnak vettem egy-egy újabb sört, miután az kitisztította a sebeket és az elhangzott jótanács hatására folyamatosan magasra tartotta sebes kezét, hogy elálljon a vérzése. A tisztázás és a további vidámság érdekében M. István és S. Péter átbeszélték a történteket és megbékéltek.

Második zenekarként Rattus Hungaricus Stranglers tribute zenekar lépett fel, ezzel is megmutatva az este tematikáját, miszerint a külföldieket feldolgozó zenekarok elől lesznek. Úgy volt, hogy 500 forint lesz a beugró, de mivel ez elmaradt, így Schleki erre az időre átment a Vörös Yukba, hogy eladjon pár jegyet, mert különben nem alszik nyugodtan. Azt hiszem, hogy már a Szombat Rockon megjelent az énekesi poszton a MÁK-ban megedvelt ám a Sokol 403-ban megutált Oroszi Iván és ez mostanra semmit sem változott. Ugynacsak a Szombat Rockban fordult elő, hogy Barangót egy Ági-Petra féle anya-láya hangszeres duó egészítette ki, melyet osztatlan siker fogadott. Petrának ideje lenne már saját zenekart alapítania. A korban benne van, hiszen az Anti Fitness Klub tagjai is annyi idősek voltak, mikor belecsaptak  a lecsóba, mint ő most, a Kids Of Cracatauról nem is beszélve.

A Stranglers tribute után a kakukktojás számomra teljesen ismeretlen Valláskárosultak következett, melyben az éneket a Lopunkból kivált Tamás művelte a szövegíró-basszusgitáros Barangó segedelmével. Üde színfoltjai voltak az estének. Apró műhelytitokként árulom el, hogy Barangónak van még egy új projectje mert szerintem ez nem az volt. Rajtuk már nagyon ment a tánc.

Utolsóként a Columbo kutyája lépett fel, de rájuk már nem nagyon emlékszem. A koncert után páran az eső elől bevonultunk, a kinti ernyők alá, ahol dalolálászásunknak a rendőrök igazoltatási hulláma vetett véget. Tökéletes este volt. Bár a másnap is az lett volna...

A beszámoló a http://konyv.paradicsom.info-n is olvasható egyéb más érdekességekkel egyetmben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr8513132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása