Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Van az a lány, aki érdemes a verésre

Madafaka

2009. szeptember 4. - Budapest, Corvintető

Pont egy hétre a szóra sem érdemes Dürer kertes buli után egy úgynevezett Pulp Fiction est keretében 600 forintért bárki megnézhette az ország elsőszámú belezős rock 'n roll zenekarát amennyiben nem öltözött be valami jelmezbe, mert akkor ingyen is bejutott.

Ennek eredményeképp a százas nézőszámba bekerült 4 Mia Wallace, 2 múmia, meg egy maszkos őrült. A két múmiára kimondottan pipa voltam, mert mindenki velük fotózkodott, gondolván, hogy ők zenekartagok pedig sehol sincsenek Alfrédhoz és Ferenczhez képest. 22.30-kor kezdett a Fit Fat, mi addig a jelenben kortyoltuk a magunk méregdrága házmesterét. A Sziget olcsósága után szokatlan visszaszokni a pesti éjszaka lehúzós világába, dehát vannak dolgok, amiket az ember nem kerülhet ki, hacsak nem iszik inkább például a Centrumban, de mi nem ezt tettük. A Corvintető hasonlóan drága hely, mint a Jelen, viszont az ottani folyóbor annyiban különbözik a lenti párjától, hogy a legdurvább tisztítóteát is lazán kenterbe veri. Itt tartanám fontosnak megjegyezni azt a tényt, hogy mikor Bódy Sylvi a maga tisztítókúrájáról beszél a Fókuszban, akkor valójában azt közli a tisztelt nézővel, hogy egész nap fosik. A bélsár gyakori távoztatása folytán gyakorlatilag ismételten lemaradtam a Fit Fat által nyújtott produkció nagy részéről, melybe - hasonlóan az egy héttel korábbi műsorhoz - még a Yellow Spotsban szereplő Bazsi is besegített, hogy ezáltal még autentikusabb legyen az előadás. Spotsra valamelyest már rendeztem soraim, így a tömött nézőtéren végigverekedve láthattam, hogy milyen laza táncot lejtett Andi Ferenczcel a Hildára.

Koncert után egyrészt ettünk egy isteni lángost a sarkon, valamint megpróbáltam szétválasztani két acsarkodó kiskakast, de mikor kiderült, hogy a helyzetet kiváltó csaj igazából élvezi a balhét úgy elkezdett viszketni a tenyerem, hogy inkább továbbálltam, mielőtt nagyobb baj lenne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr291370799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása