Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Mindenhol ott vannak

Madafaka

2009. szeptember 18. - Budapest, Desperados

Mélységesen meglep és egyben felháborít, hogy bárkit is rasszista atrocitás érhet egy punk rendezvényen, de nincs mit tenni, itt tartunk. Még most is sík ideg leszek, ha csak eszembe jut, hogyan zárult a péntek estém, pedig kurvára nem így terveztem. Mondjuk Robi szerint nem maradtam le sokmindenről, de akkoris szívesen végignéztem volna a felhozatalt, ehelyett inkább a biztonsági őr távozásra szólítására hallgattam és bíztam abban, hogy a szemét picsa nem csak egy "többet ilyet ne csinálj" szintű feddésben részesül. Feltehetőleg hiába.

Nyolc körül érkeztem és a Fit Fat épp ekkortájt hangolt be. Az egy órás csúszás oka, hogy későn nyitott ki a hely. Jasonnak, meg magamnak vettem egy-egy korsó sört, ami eredményeképp a csapos 200 forinttal még meg is rövidített. Miután megállapítottam, hogy a nagyterem meglehetősen visszhangos, belenéztem a kisteremben játszó Hiteljugendbe. Az általam látott koncertek közül szerény véleményem szerint messzemenően ők voltak a legjobbak. (Külön öröm, hogy csúszás volt, máskülönben simán lemaradok róluk.) Csáp új zenekarán, a Volga Rakétán néhol a Quimby hatását véltem felfedezni, mindenesetre aminek súlyosnak kellett volna lennie az nem volt az. A Pazar egy amolyan skate-punk zenekar, jó gyors számokkal, ennek megfelelően pogóztak is rájuk. Mi nem vagyunk azok, úgyhogy ránk nem. A Hisztéria vége alatt Andival beszélgettem a lépcsőfordulóban, mikoris elment WC-re, ahonnan vizesen tért vissza. Kérdésemre, hogy mi történt a következő választ adta:

Sorban állása közben az alábbi párbeszéd játszódott le közte és két másik lány között:
- Te zsidó vagy?
- Nem.
- Pedig úgy nézel ki, mint egy zsidó kurva.

Ezt követően nyakon öntötték.

Természetesen azonmód az említett személyek keresésére indultam. Miután egyikük magára vállalta a történteket, kérdésemre, hogy miért csinálta csak azt a számomra teljesen érthetetlen választ tudta adni, hogy "Te most velem kötekszel?" Beszélgetésünknek a biztonsági őr érkezése vetett véget, mi pedig a Katéter taktusaira távoztunk a helyről, úgyhogy velük zárom soraimat én is.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr831396697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nina2000 2009.09.21. 13:56:56

Látod Bélám az emberi hülyeség és sötétség nem ismer határokat.....maradtatok volna a megnyitón, ott csak 12.000 huf-val akartak átkúrni...na ennyit arról, hogy éveken át jársz egy helyre :(

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2009.09.21. 15:11:12

@nina2000: bocs, hogy nem tettem említést a gyula képeiről, de nem nagyon tudtam volna beilleszteni a profilba :)

laci bácsi 2009.09.21. 15:19:48

Ezek a makkkfejüek mindenüt ott vannak!!!Köcsögök!!!

g_izi 2009.09.22. 09:15:23

Hát erről az esetről pont nem hallottam, de nagyon "mókás", mivel én is ott voltam...nekem a kedves almaszedő seggfej biztonsági őrök a csuklómat csavarták ki, lökdöstek (enyhe kifejezés), volt ott megdögleeesz stb. azt hiszem nem kell bemutatnom a stábot. De a csúcspont az volt, amikor egy szőke szemüveges csaj feljött (azt hiszem ő szedte a jegyet) és közölte, hogy oké, nincs semmi gáz, ha bocsánatot kérek a mélyen megbántott "biztonsági" őröktől, akkor visszamehetek :D kösz, de kösz nem...
és hogy még felrakjam az pontot az i-re, ezt kb. 30an nézték végig a sarokról...WELCOME TO HUNGARY!
süti beállítások módosítása