Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Padlizsános csirke

Madafaka

2007. szeptember 8. - Budapest, Blues Alley

Igencsak különleges élményben volt annak osztályrésze, aki ellátogatott szeptember 8-án a Blues Alley-be ahol csak tízig szólhat az élőzene és utána is hamar bezár.

Ugyanis fellépett a Masszív is, valamint igazi csemegeként a Karabély, akiket most láttam először, de informátorom szerint - hála a quart általi promótálásnak - a közönség létszáma rekordot döntött a maga 74 fizető vendégével plusz felírtak. A cikk által felkínált youtube-os videó alapján azt mondtam magamban, hogy na erre a bulira is csak  a Masszív miatt megyek el, de mivel az előítélet rossz tanácsadó, így adtam egy esélyt a Karabélynak is, akik élőben kifejezetten csodálatosak voltak bár háttal ültem nekik nagyrészt, merthogy beszélgettem egy asztalnál, ami amúgy nagyfokú illetlenség egy koncerten, de mivel voltak elegen a színpad előtt így ez senkinek nem jelentett problémát. Nem merném a kezemet tenni arra, hogy volt tánc is. Amúgy a Blues Alley egy igencsak vicces elosztású hely a maga L alakjával, melynek sarkában van a színpad, így két irányban is állhat a közönség. A befogadóképesség igencsak nagy és a vörösbor decije 100 forint volt, de ez alami akció. A dobos kifejezetten viccesen mutatott a meglehetősen alacsonyan tartott a dobszéken, aki egyébként úgy nézett ki, mint egy ronda nő viszont úgy dobolt a méretből adódóan mint egy ötéves. Már amelyik zseni, mert a srác az bizony az volt. Az est másik meglepetése a Flashből (Szeptember 21-én a Vörös Yukban a Csók és könnyön, a Vastrabanton, és a KOC-on kívül még ők is lesznek.) már korábban megismert Maurics András basszusgitáros, aki a női vokált adta a zenekarhoz ezáltal egy enyhe Pál Utcai Fiúkos habitust kölcsönözve a produkciónak. A következő koncertjük szeptember 22-én lesz a Bem moziban, ami egyben az utolsó is, szóval aki még az életben nem látta őket, az feltétlen menjen el rá, mert remek tánczene ez. És valóban az.

Előttük a Masszív lépett fel, ami megintcsak több orbitális különlegességgel készült. Előszöris a Karabély tiszteletére előadtak egy Karabély feldozást, ami olyannyira jól sikerült, hogy már ekkor megkedveltem a főzenekart. Aztán ott volt még, hogy nem volt lenn a Marci és így nem volt harsona, és hogy az i-n még pont is legyen a Szasza se jött el, de hogy ne legyen férfihang nélküli a produkció, így őt a Malacka és a Tahó frontembere, Borovicz Tamás helyettesítette, de a Szaszát nem lehet helyettesíteni. Mivel Tamás a Malackában is inkább Kriszta vokálja volt (A múlt idő abból adódik, hogy a Kriszta szülési előkészületi illetve szülési szabadságra ment a Szigetes búcsúkoncertet követően, úgyhogy a szeptember 15-i Garancsi tavi Pilisi fesztivál márcsak azért is érdekes lesz, mert itt debütál az új énekes.) az átvezetésektől eltekintve, így itt most abszolút a Veráé volt a főszerep meglehetősen új attitűdöt kölcsönözve a Masszívnak, akiket így lehginkább egy kávéházi háttérzenekarnék tudnék elképzelni vagy étterembe vagy ilyesmi, ami már csak azért is jó, mert ott fix gázsi van és a közönség nem hálátlanságból ül, hanem azért, mert ez a dolga.

Egy ideje már csak az foglalkoztat, hogy mi lehet a Hangmással, mert nagyon eltűntek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr77160862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása