Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Egy sima egy fordított

Madafaka

2007. december 4. - Budapest, Almássy téri szabadidőközpont

Alapszabály, hogy főiskolai rendezvény, pláne hétköznap nem kezdődik tíz - de legyen inkább tizenegy - előtt a résztvenni kívánó ifjúság szempontjából, hisz sokkal célravezetőbb más, semleges helyen tankolni. Viszont azt sem lehet elvárni, hogy a meghívott zenekarok a másnap délig alvó népség igényeti maximálisan kielégítve a legfelkapottabb kettő és három óra közötti időszakban jelenjen meg. Nopersze ezen az estén ilyenre is volt precedens, de jómagam, aki fél nyolcra jár dolgozni ezt már végképp nem várta meg. Amúgyis ment a buszom.

A korábban már beharangozott Yellow Spots és Vad Fruttik által fémjelzett MOME gólyabálon jelentem meg Schleki igényeinek megfelelően fél kilenc magasságában. Mivel késésben voltam, így igencsak igyekezve suhantam el a Klinikák metrómegálló mellett felállított szcientológus sátor mellett, ahonnan már volt szerencsém beszerezni két naptárat is, mert legalább az ingyen volt. Na nem mintha a stresszfelmérés nem lenne ugyanilyen olcsó. Csakhogy még 1996-ban belefutottam egy ingyenes IQ/EQ felmérésbe, amiből azt hozták ki, hogy egy szar ember vagyok és részt kell vennem pár borsos árú tanfolyamon, hogy ezt a csorbát kiköszörüljem. Nem kívántam ebbe belemenni, de a szabadulásom ettől függetlenül nem volt egy egyszerű dolog, és csak rámtukmálták azt az istenverte Dianetikát L. Ron Hubbard tollából, amit gondoltam elolvasok, de a második oldal után le kellett tennem, mert sem izgalmasnak, sem könnyű olvasmánynak nem találtam. Azt megelőzően csak a Bibliával és Asimov Alapítványával voltam így.

Fél kilenckor az Almássy jóformán még teljesen üresen kongott. A nagyterem színpadán épp a Vad Fruttik hangolt és Krisztiánnal azon morfondíroztunk, hogy mi lesz a koncertjükön miután lemegy a Sárga Zsiguli. A beállásuk alatt érkezett meg a tálca szendvics, úgyhogy újfent részem volt jól belakmározni. Olyan fél tíz magasságában kezdődött a Spots koncertje a bárpulttal szembeni kisszínpadon, ami csak abból a szempontból volt szerencsés, hogy nem kellett messzire menni az italért. A gyér mennyiségben megjelent nézősereg mozgásigénye hagyott némi kívánnivalót maga után, persze a dohányzóasztal mellett ülve nézésnek is megvan a maga bája. A koncert ezen statikus voltát egyedül Aberrált zavarta meg folyamatos rohangálásával és földön fetrengésével, melyben csak mikrofonkábelének hossza korlátozta. 10 óra magasságában volt egy tíz perces szünet, majd a második blokkban egy rendkívül lagymatag kezdés után csak újra erőre kapott a csapat, de a nemvárt sikert ez sem hozta meg így a rendnek megfelelően 11 óra magasságában kissé elszontyolodottan távoztak a porondról, hogy aztán tizenegykor a szervező kérésére újra birtokba vegyék azt és még tíz perc erejéig szórakoztassák a népet. Az ok rejtély. Viszont ebben a tíz percben már tánc is volt a közönség részéről. Mondtam, hogy 11 előtt nem szabad kezdeni.

A koncert után Aberrálttal és Alfréddal a webcsatorna egy szegmensse készített egy villáminterjút melyből többek közt megtudhattuk, hogy Aberrált szerint a vaj sokkal egészségesebb, mint a margarin, valamint hogy lesz új Spots lemez, de öltözködési tanácsot azt nem adott. Amúgy előttük meg a Vad Fruttikkal volt interjú, akik 23.30 magasságában kezdtek és csak pár számot hallgattam meg tőlük: az énekesnek elég jó hangja van, meg volt VJ is, és még a slágerük tetszik is, de ettől függetlenül sosem leszek lelkes rajongójuk. Mindenesetre szellősen megtöltötték a terem első felét és aki bent volt az táncolt is, valamint jópáran ismerték a szövegeket is. Nomeg voltak sikongató lányok is, szal fasza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr52252952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása