Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Az egész világ egy hamutál

Madafaka

2007. december 23. - Budapest, Gödör klub

Egy nappal a karácsony előtt került megrendezésre a Voodoo Christmas nevű rendezvény olyan neves sztárelőadókkal, mint a Silver Shine és a Yellow Spots. És, hogy a közönség megfizesse a horribilis 1500 forintos belépőt, fellépett még a Mystery Gang is. Amúgy ők szervezték a bulit.

A Mystery Gang köztudottan egy igen öreg zenekar, akiket még annak idején az RTL Klub Reggelijében is láthatott a tisztelt nagyérdemű, és az elmúlt évek során nem sokat változott. A nem sokat persze nem jelenti azt, hogy semmit hiszen ez az új Voodoo Doll című nóta (album?) már új vizek felé kacsingat, hisz láthatóan fantáziát lát a sychobilly stíusban. Persze lényegesen közelebb áll hozzájuk az esetleges váltás, mint az Aljas Kúszóbabhoz, akik "felnőttünk" címen lettek psycho arcok.

Az estet olyan  fél óra csúszással a Silver Shine nyitotta, akiket most hallottam először normálisan kihangosítva, és így, hogy nem folyt össze a bőgő, egészen más volt. Olyannyira, hogy tetszettek. Színpadi show gyanánt a legújabb albumukat megihlető láncfűrészes lány ismét a színre lépett, bár mivel alattuk egyéb okokból főként a merchstandnál voltam, belőle/ük túl sokat nem láttam. Mindenestre az feltűnt, hogy az első taktusok elhangzásakor elég népes tömeg ólálkodott elő a Gödör különböző pontjairól, és a középen felállított létra is eltűnt eddigre. A csúszásnak amúgy teljesen érthető oka volt, ugyanis valamiféle költészeti est zajlott még a  kisszínpadon, ami viszont rendkívülimód felháborított, hiszen meglehetősen megrázó pszichedelikus képi világot vázolt fel a költő, majd nagyot húzott az ásványvizes palackjából többedmagam illúzióját rombolva le ezzel. Ez persze csak addig fájt, amíg nem érkezett meg a backstage-be az ingyensör, valamint a rengeteg tökmagos pogácsa, ami rendkívül ízletes volt, de a túrós sütiből nem mertem fogyasztani sokat, mert igaz, hogy laktató, de a sörhöz egyáltalán nem illik.

Másodikként a Yellow Spots lépett a porondra és közel olyan energikus produkciót nyújtottak, mint az őket megelőző SS. Volt náluk egy szövegbaki is, ami teljesen meglepett, hiszen eledig ilyen egyszer sem fordult elő. A karácsonyi hangulat fokozásaként volt csillagszórózás, szaloncukor- és gyomorkeserűosztás is. Az egyedüli negatívum, hogy alattuk elfogyott az ingyensör.

Kis szünet után jött a Myster Gang, ami most először tetszett, annak ellenére, hogy rendkívül unalmas a zenéjük. Ezt a monotóniát egyedül a dobosnak sikerült megszakítania a dobszólójával, de az viszont nagyon fájt. Mindenesetre a párok mosolyogva táncoltak rájuk, öröm volt nézni is, de azért idővel betelt a pohár, úgyhogy leültem és egészen addig kommunikáltam, míg nem érkezett el a záróra és a kiinvitálás pillanata.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr61276127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása