Hogy mik vannak?!

Koncertlátogatásokból levont logikus következtetések. Nagyon tanulságos.

Friss topikok

  • Bukócső Edömér: S aztán a pap... (2013.02.12. 14:58) Ana
  • Toma: @Madafaka: Hát nem... Pesterzsébet (2013.02.08. 15:27) Nemzetközi Béla Nap
  • Madafaka: @Csáp: Csáp bazmeg ez kurvanagy :DDDDDD NB I. :D még mindig röhögök :D (2013.01.05. 12:49) Meet Eszter
  • mocc: ja kérem, volt más opció is a 7végére ha jól tudom :P (2012.12.16. 20:29) Nyugdíjas bál
  • sensimilla1: ha van marlboro man, akkor en letrehozhatom az LD Ladyt? (: (2012.12.15. 11:55) Ágy, Asztal, TV

Linkblog

Novák Péter elvetette a sulykot

Madafaka

2009. augusztus. 11. - Budapest, sziget, 0. nap

A cím lehetett volna Magyar Dal Napja 2. is, de az "angolszász" csapat helyrerakta a dolgokat.

Délután négy fele sikerült annyira összeszednem magam, hogy nekiinduljak, így pont sikerült lecsúsznom a jövő nagyágyúiról, így maradt nekem LGT, Charlie, Bikini, Beatrice, Zanzibár és Kispál. Nomeg a feledhetetlen finálé. Sajnos a szemem induláskor még korántsem ébredt fel, úgyhogy a Batthyány-in vettem egy Adrenalin fedőnévre hallgató energiaitalt. No az úgy meghajtott, hogy csak a gyorsiramú benzinkút WC-hez menetelésem mentett meg a kellemetlen gatyába fosástól. Valahogy egész nap sejtettem, hogy ma meglesz az idei első szigetes szarásom, de bevallom nem így terveztem. Spongyát rá.

A Nagyszínpadhoz vezető út híres magyar előadók (fél) mezítelen portréival volt kirakva, melyből csupán a jedi-tanonc Nagy Feró lógott ki. Az üzenetet nem értettem. Mikor a nézőtér jobb oldalához értünk az örökös konferanszié szerepében tetszelgő Novák Péter épp a rövid technikai szünet megszüntéről biztosította a közönséget, és jött D. Nagy Lajos és a Bikini. A vágó a koncertjük alatt valószínűleg szintén az Adrenalin hatása alatt volt, hiszen a kivetítőn Lali arcán kívül semmit nem mutattak, ez az 5 perces gitárszólóknál kimondottan viccesnek volt mondható. D, mint frontember ezekben a pillanatokban nem állta meg a helyét, szemben az őt követő Deák Bill Gyulával, aki végigmozogta a számára kijelölt kétszámos időintervallumot. Remek volt. A magyar Janis Joplinhoz vendégként megérkezett Lukács Laci, meg a Tankcsapda dobosa, akinek nem tudom a nevét, viszont egyszer láttam a Viván, hogy egy bazinagy háza van a Dunaparton és ott szokott pihenni két koncert között. Persze az is lehet, hogy a ház a Tisza parton van. Balázs Fecó a rasszizmus ellenesség jegyében felhívta a színpadra néger és cigány barátait. Hát a fekának nem nagyon ment az éneklés, viszont Emilió, meg a megasztáros gyerek, a swinges, az nagyon jó volt. A kis kínai csajt hiányoltam, mert csak vele lett volna igazán színes a produkció, bár a Novák szerint valójában nincsenek is rasszok, úgyhogy mindegy is. Nagy Feró üdítő színfolt volt a felhozatalban, bár az elnyújtott népdal az elején igazán nem kellett volna, konkrétan kis híján belealudtam. A Kispál, Kiscsillag, Németh Juci csoportosulás remekelt, Lovasinak nem szabad három számnál többet előadnia egy fesztiválon, mert így még élvezni is tudja a dolgot. a Love Music Hate Racism Allstars Sepcial kimondottan jó volt, a rappes betétek közé beszurkált Sham69, Clash, Specials számok kimondottan feldobták a bulit.

Egy olasznak megtanítottam azt a szót, hogy házmester, valamint ettem pizzát, illetve ízetlen kínai szart, úgyhogy nagyon nemzetközi voltam, így soraimat a kivetítőn oly sokszor elhagzott mondattal zárnám: a rasszizmus rossz dolog.

U.i.: Éjfél magasságában hagytuk el a fesztivál területét, gondoltuk mehetnénk riksával, de 3000-ért akartak elvinni a köcsögök a Batyira per fő. Hát menjenek ezek a picsába, a taxi csak két rugó.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://madafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr461305024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nina2000 2009.08.12. 14:13:16

sulykot...sulykot .... aszittem mán' a rasszizmusellenesség jegyében a celebek valami celebeszi sulykot hajigáltak, mint a pornó büszkeségpartis vibrátor dobáláson....áááá felcsigáztál aszt semmi :D

hivatkozások:

hu.wikipedia.org/wiki/Celebesz

www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=6186

www.infogyor.hu/hirek/bulvar/maria_geronazzo_bekapta_majd_a_szoknyajaba_torolte/

laci bácsi 2009.08.12. 14:30:11

Ez igazán egy moslék fesztivál lett az évek során!!Azért a 92' napi 300 ft napijegy 1800 ft heti jegy azok voltak a szép idök!!Jo volt nekünk akkor még a Magyar kezdö ismertebb zenekarok 2 szinpadon!!Sziget te nagyon elkurvultál!!Sajna!!!

Pipi 2009.08.12. 14:50:49

leszarom a rasszizmust, hulljanak az afák. holnap leveszik a gipszemet jejeje.

mocc 2009.08.13. 10:40:18

A Tankcsapda dobosát Fejes Tominak híjják - a háza meg vsz.a Tisza parton van, mer ugye, debreceni fiúk ezek...
A szarás meg minden fesztiválon kardinális kérdés - a rasszizmussal ellentétben. Mer az meg kit érdekel egy fesztiválon? Tán csak nem a szervezők látnak benne hatalmas hasznot, még több lóvét?! Nemdehogy.
süti beállítások módosítása